Träffa våra regionchefer

Några röster från vardagen

Att vara en del av något större kan kännas anonymt om man inte får ett ansikte. Här möter du våra Regionchefer. De har alla tagit steget och sitter nu med facit i hand.

Läs och fundera över vad som är viktigt för dig, din verksamhet och din morgondag.

Kraften i att vara många

Visst kan nya rutiner vara ovant när man jobbat på samma sätt i många år, och visst kan man känna oro för att bli en i mängden, men samtidigt är det roligt att bygga något nytt tillsammans och att dela erfarenheter med många. Den kraft som finns i att samla allas kunskap när det dyker upp utmaningar är fantastiskt.

Här sitter alla på låga hästar

På Klarahill har har vi en familjär ton och ett nyfiket förhållningssätt. Klarahill är en grund organisation och du kan skicka ett mail till vem som helst av oss närhelst du har en fråga eller en idé. Vi gillar att folk lär känna varandra.

Våra jurister är nära och kära

Klarahill har ett nära samarbete med Verahill Familjejuridik, som är ett dotterbolag. Vi gläds åt varandras framgångar och hjälper varandra till nya möten. Vi jobbar hårt på var sitt håll, men utvecklas tillsammans.

Du gör oss bättre

Din erfarenhet är värd mycket för oss. Och vi kan vara mycket värda för dig. Vill du prata med oss så slå gärna någon av våra regionchefer en signal.

Varmt välkommen!

Kontakta oss

This field is for validation purposes and should be left unchanged.