Om oss

Det här är Klarahill

Klarahill består av kunniga lokala familjeföretag inom begravningsbyråbranschen. Tillsammans driver vi idag ett 70-tal kontor som alla är auktoriserade av SBF (Sveriges begravningsbyråers förbund).

Det personliga är centralt, både när det gäller bemötande och när vi utformar skräddarsydda personliga begravningar.

Klarahills historia

Vår historia

Grundat av entreprenörer

Klarahill grundades 2014 under mottot ”Av begravningsentreprenörer för begravningsentreprenörer”. Genuin kunskap och äkta engagemang var viktigt när 22 familjeföretag då gick samman och bildade det som idag är Klarahill.

Med sikte mot framtiden

Idag är vi ett 70-tal lokala begravningsbyråer som tillsammans är en del av Klarahill och allt fler vill komma i vår gemenskap. Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är långsiktig partner och delägare.

Klarahill - Vår historia
Klarahills historia

Bildmärket

I bildmärket kan kan man se flera saker som är viktiga för oss. Vanligast är att man tänker på årsringar kopplat till ett liv som ständigt utvecklas och formas till något unikt. Många väljer också att se ringar på vattnet, och liknar det vid olika generationer som i samma familj eller bolag jobbar sida vid sida, som det ofta är på våra begravningsbyråer. Man kan också se det som höjdkurvor som speglar livets olika faser.

Allt detta är relevant när vi pratar om vår vardag och det vi brinner för att förmedla – varje människas unika historia.

Logotyp

Våra regionschefer berättar

Trovärdigt

Ett trovärdigt alternativ för byråägare

Klarahill ger dig som byråägare möjlighet att klara till exempel en generationsväxling på bästa sätt eller möjlighet att ta din verksamhet till en ny nivå tillsammans med innovativa kollegor inom Klarahill.

Två personer vid havet
Samordning

Samordning och samarbete ger mer tid till kunderna

Genom samordning och samarbete skapar vi fördelar kring exempelvis administration, IT-utveckling och utbyte av kunskap och insikter. På så vis frigör vi tid och resurser för att ge våra kunder ännu bättre vägledning och stöd. För dig som har begravningsbyrå innebär det helt nya möjligheter att utveckla ditt entreprenörskap tillsammans med oss.

Vill du veta mer om Klarahill kontakta Sven Ackell, VD:

010-174 10 19
sven.ackell@klarahill.se

Ett gäng som sammarbetar
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.