Familjejuridik

Verahill Familjejuridik

Vi vet alla att livet kan förändras. Oftast är det något vi sett fram emot, men ibland drabbas vi också av händelser som vi inte kunnat förutse. Oavsett vilket är det tryggt att alltid ha koll på juridiken som berörs.

Juridiska frågor hanteras av systerföretaget Verahill Familjejuridik. Här finns stor kunskap när det gäller familjerätt. Både när det kommer till glädje och sorg.

Dödsfallsjuridik

När det gäller dödsfall finns lång erfarenhet kring bouppteckning, boutredning, dödsboförvaltning, arvskifte, inbördes auktion, avyttring av fastighet eller bostadsrättslägenhet, lagfartsansökan och allt annat kring avveckling av dödsbon.

Livsjuridik

Inom den förebyggande juridiken hjälper man bland annat till med upprättande av testamente, framtidsfullmakt, gåvobrev, äktenskapsförord och samboavtal, men också bodelning vid äktenskapsskillnad eller när ett samboförhållande tar slut.

Tvister

Verahill breddar ständigt sin verksamhet för att kunna hjälpa kunden genom hela livet – även i lägen då man inte riktigt kommer överens. Stort fokus läggs på barnrätt,  bodelningstvister och arvstvister.

Personliga möten

Idag finns verksamhet i Täby, Sickla, Göteborg, Malmö, Jönköping, Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla, Karlstad, Oskarshamn och Öland. Nya kontor etableras löpande. Många kunder väljer också att ta mötet på telefon, i ett videomöte eller på något av begravningskontoren.

 

”Hos oss kan du känna dig trygg. Med kompetens och engagemang finns vi här för dig.”

 

Kontakta oss

Consent(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Blommor