Bli en del av Klarahill

Det är nya tider

Det började med olika typer av minnesrum, ofta skapade av anhöriga själva i sociala medier som Facebook. Sedan flyttade den första begravningsbyrån in på nätet. Därmed hade digitaliseringen gjort sitt intåg även i vår bransch. Snabbspola fram till idag och vi ser hur de onlinebaserade byråerna får mer och mer utrymme. De finns – därför att behovet finns.

För människors livsstilar har förändrats radikalt de senaste åren. Med det kommer nya krav på valmöjligheter och personligt anpassade lösningar. Allt fler löser vardagens uppgifter enbart med hjälp av mobilen eller datorn Frågan är alltså inte om, utan hur du som begravningsentreprenör ska ta dig an den digitala utvecklingen.

En del av Klarahill

Ett svar är att bli en del av Klarahill

Vi består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av landets auktoriserade begravningsbyråer inom SBF. Att bli en del av oss ger dig många fördelar, bland annat kring administration, it-utveckling, avlastning vid jourer – och framför allt en fruktsam kunskapsöverföring mellan de ingående byråerna. I vår familj finns också det helägda dotterbolaget Verahill, experter på familjejuridik.

Det finns många fördelar

Men – och det är viktigt – att bli en del av Klarahill betyder att du behåller ditt entreprenörskap och din lokala förankring. Du får bara lite mer tid att göra det du brinner mest för; att arrangera personliga begravningar. En försäljning till Klarahill ger dig en möjlighet till en starkare privatekonomi och samtidigt möjlighet att återinvestera i vårt bolag för ytterligare framtida ekonomisk avkastning.

En man tittar ut gneom fönstret
Förankring är viktigt

Lokal förankring och digitala tjänster

På Klarahill tror vi på att behålla den lokala närvaron med fysiska kontor men också erbjuda digitala tjänster, till exempel för att planera en begravning. Är du en begravningsentreprenör som vill att din verksamhet ska finnas kvar, men funderar över branschens framtid? Kanske vill du bredda ditt erbjudande genom digitala tjänster? Kanske är du nära en generationsväxling?

Hör då av dig till mig på telefon 070-582 90 29 eller maila sven.ackell@klarahill.se

Hälsningar

Sven Ackell, VD  Klarahill

 

En sjö

Kontakta oss

Consent(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.