Värdegrund och värderingar

Mission – varför finns vi?

Som en begravningsbyrå ska vara

I en värld med mycket kreativitet är det viktigt med samsyn. Att vi pratar samma språk och uppträder på samma sätt i de sammanhang där vi finns. Det skapar en sammanhållning mellan alla oss kollegor men också en tydlighet mot de människor vi möter.

En värdegrund med människan i fokus

Med stort yrkeskunnande, hållbarhetsfokus och personligt engagemang för varje unik människa skapar vi personliga begravningar att minnas länge och berätta om för andra.

En flygande ballong

Våra värderingar speglar vårt sätt att vara

Vi är personliga

Vi ger ett personligt, varmt och omtänksamt bemötande anpassat till varje unik kund, och strävar alltid efter att skapa personligt utformade, skräddarsydda begravningar som speglar den avlidne. Vi ser människan i allt vi gör.

Vi är trygga

Vi är lugna, enkla att ha att göra med, ordnar allt runt begravningen och är noga med varje detalj så att det blir rätt och kunden känner sig trygg genom hela processen. Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Vi är entreprenöriella

Vi tar eget, aktivt ansvar för att driva verksamheten framåt genom att lösa de uppgifter vi ställs inför, ta initiativ och alltid anstränga oss utöver det förväntade. Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Vi är hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten och i vilket skick vi lämnar den vidare. Därför strävar vi efter att hitta hållbara lösningar och processer för allt vi gör, och att erbjuda kunderna hållbara alternativ i alla delar av vår leverans.

Kontakta oss

Consent(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.