1. Planera begravning

Behöver du planera en begravning?

Med det här verktyget kan du planera en begravning i lugn och ro. Du fyller bara i så mycket eller lite du vill. Sen hjälper vi dig med resten över ett personligt möte med en av våra erfarna begravningsrådgivare.

Nedan kan du välja bland färdiga förslag på begravningar baserat efter årstiden, med inriktning på miljö och hållbarhet, med havet som tema eller klassiska begravningar inom olika trosinriktningar. Självklart kan du ändra som du vill i förslagen eller så kan du välja att helt skräddarsy begravningen från grunden.

Vinter

Här får du förslag på en begravning med vinter som tema. Blommor, psalmer, kista eller urna med mera är valda med tanke på att skapa en fin och minnesvärd vinterbegravning.

Läs mer

Klassisk

En klassisk begravning för våra kyrkliga traditioner vidare från generation till generation. Ändå kan du skapa en personlig begravning som speglar den avlidnes liv.

Läs mer

Miljöfokus

Fler och fler väljer att ha en mer miljömedveten begravning. I det här förslaget har vi valt kistor, urnor och annat i material som har mindre miljöpåverkan.

Läs mer

Havstema

Det här är ett alternativ för de som älskar havet. Kapellet eller ceremonilokalen kan till exempel kläs in med marina attribut som segel eller fiske. Ceremonin kan också hållas utomhus nära havet.

Läs mer

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss