Våra samarbetspartners

Ett systerföretag till Klarahill

Verahill familjejuridik

Verahill är ett systerföretag till Klarahill och har sitt ursprung i begravningsbranschen. Idag hjälper man begravningskunder med juridiken som aktualiseras vid ett dödsfall t.ex. bouppteckning, förvaltning och arvskifte, men erbjuder även förebyggande hjälp med familjejuridik såsom testamente, äktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Verahill har även jurister som som hjälper till med tvistelösning inom bodelning, barnrätt och arv. Här kan du läsa mer om Verahill familjejuridik.

Obunden svensk intresseorganisation

SPF Seniorerna

SPF är en politiskt och religiöst obunden svensk intresseorganisation för pensionärer. SPF Seniorerna bildades 1939 och har cirka 250 000 medlemmar över landet.

SPF logotyp
Sveriges Begravningsbyråers förbund

SBF

Sveriges Begravningsbyråers förbund bildades 1922 och är en medlemsorganisation för ca 400 privatägda begravningsbyråer i landet. Att vara en auktoriserad begravningsbyrå ställer högt ställda krav på bl.a utbildning, material, lokal, bilar, ansvarsförsäkring.

En auktoriserad Begravningsbyrå står under bevakning och har en stor kontroll minst vart femte år

SBF logga
Hitta dödsannonser

Familjesidan

På familjesidan kan man hitta dödsannonser för nyligen avlidna personer, men även för dödsfall tillbaka i tiden. Inför en begravning kan du se var begravningen äger rum, kontakta begravningsbyrån och få information om hur du t ex kan beställa blommor och anmäla dig till minnesstund.

Familjesidan
En viktig del av sorgebearbetningen

Minnestryck

En viktig del av sorgebearbetningen är att minnas fina stunder och också skapa nya fina minnen av begravningen. Minnestryck bistår oss i arbetet när vi skapar fina programkort, minnesböcker och tackkort till den avlidnes nära och kära.

Logotyp

Kontakta oss

This field is for validation purposes and should be left unchanged.