Välj byrå 020-99 99 00

Om Klarahill

Det här är Klarahill

Klarahill består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade byråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Vi delar samma vision och värderingar. Vi vill vara den begravningsbyrå som kunderna helst väljer och den byrå som våra konkurrenter helst vill vara. Det personliga är centralt för oss, både när det gäller bemötande och när vi utformar skräddarsydda personliga begravningar.

Klarahills historia

Klarahill (tidigare Inplico) startade 2014 under vårt motto ”Av begravningsentreprenörer för begravningsentreprenörer”. Grundarna består av 22 familjeföretag med 84 auktoriserade begravningsbyråer. Av dessa ingår ca 30 i Klarahill. Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är även med som långsiktig partner och delägare i Klarahill.

Ett nytt trovärdigt alternativ för byråägare

Klarahill ger dig som byråägare möjlighet att klara till exempel en generationsväxling på bästa sätt eller möjlighet att ta din verksamhet till en ny nivå tillsammans med innovativa kollegor inom Klarahill.

Samordning och samarbete ger mer tid till kunderna

Genom samordning och samarbete skapar vi fördelar kring exempelvis administration, IT-utveckling och utbyte av kunskap och insikter. På så vis frigör vi tid och resurser för att ge våra kunder ännu bättre vägledning och stöd. För dig som har begravningsbyrå innebär det helt nya möjligheter att utveckla ditt entreprenörskap tillsammans med oss.

Vill du veta mer om Klarahill kontakta Niklas Steenberg, vår VD. Telefon 0733-64 65 66 eller niklas.steenberg@klarahill.se