Det här är Klarahill

Klarahill består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade byråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Det personliga är centralt för oss, både när det gäller bemötande och när vi utformar skräddarsydda personliga begravningar.

Klarahills historia

Klarahill (tidigare Inplico) grundades 2014 under mottot ”Av begravningsentreprenörer för begravningsentreprenörer”. Genuin kunskap och äkta engagemang var viktigt när 22 familjeföretag då gick samman i ett gemensamt ägande. Idag är vi ett 30-tal lokala begravningsbyråer som tillsammans är en del av Klarahill. Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är långsiktig partner och delägare.

I bildmärket kan kan man se flera saker som är viktiga för oss. Vanligast är att man tänker på årsringar kopplat till ett liv som ständigt utvecklas och formas till något unikt. Många väljer också att se ringar på vattnet, och liknar det vid olika generationer som i samma familj eller bolag jobbar sida vid sida, som det ofta är på våra begravningsbyråer. Man kan också se det som höjdkurvor som speglar livets olika faser. 

Allt detta är relevant när vi pratar om vår vardag och det vi brinner för att förmedla - varje människas unika historia.

Ett trovärdigt alternativ för byråägare

Klarahill ger dig som byråägare möjlighet att klara till exempel en generationsväxling på bästa sätt eller möjlighet att ta din verksamhet till en ny nivå tillsammans med innovativa kollegor inom Klarahill.

Samordning och samarbete ger mer tid till kunderna

Genom samordning och samarbete skapar vi fördelar kring exempelvis administration, IT-utveckling och utbyte av kunskap och insikter. På så vis frigör vi tid och resurser för att ge våra kunder ännu bättre vägledning och stöd. För dig som har begravningsbyrå innebär det helt nya möjligheter att utveckla ditt entreprenörskap tillsammans med oss.

Vill du veta mer om Klarahill kontakta Sven Knutsson, Styrelseordförande och TF VD Telefon 073-079 90 08 eller sven.knutsson@mellby-gaard.se