Begravningsbyråer i Malmö

Hos oss på Klarahill får du stöd och hjälp med allt det praktiska kring begravning och dödsfall. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap kring hur man går tillväga för att skapa personliga och minnesvärda avsked. Här hittar du våra begravningsbyråer i Malmö.

Vid ett dödsfall uppstår det ofta många olika frågor och det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga för att hantera allt det praktiska. Förutom frågor kring planering av begravning och minnesstund är det dessutom vanligt att det uppkommer en rad juridiska frågetecken i samband med att en anhörig går bort.

Vi är en begravningsbyrå för alla. Vi kan hjälpa dig med allt som behövs före, under och efter begravningen, eller bara en liten del som till exempel att bara köpa en kista.Hos oss på Klarahill får du hjälp med allt det praktiska efter att en nära vän eller anhörig har avlidit. Vi stöttar och ger vägledning i allt ifrån val av blommor och lokal till frågor om testamente och andra familjejuridiska ärenden.

Med stor kompetens och omtänksamhet hjälper vi dig och dina anhöriga att skapa ett personligt avsked, oavsett vilka önskemål ni har. Vi finns här för er för att underlätta så mycket som möjligt i en svår stund.

Varmt välkommen att kontakta någon av våra begravningsbyråer i Malmö, så hjälper vi dig.

Här kan du läsa mer om oss

Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Limhamns Begravningsbyrå Linnégatan 117 216 18 Limhamn
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Limhamns Begravningsbyrå Värnhem Östra Förstadsgatan 62 212 12 Malmö
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Tomelilla Begravningsbyrå Bangatan 8 273 34 Tomelilla