Tillbaka

Klarahill växer ytterligare i Norrland – välkomnar Kalix Begravningsbyrå

17 nov Pressmeddelande
Klarahill växer ytterligare i Norrland - välkomnar Kalix Begravningsbyrå

Linus Häggström är trygg med sitt beslut bli en del av Klarahill och att Kristina Blombäck framöver är den som kommer att ta hand om byråns kunder.

Efter en expansiv höst i Sveriges nordligaste delar är det dags att välkomna ännu ett fint Norrlandskontor – Kalix Begravningsbyrå.

Linus Häggström öppnade byrån i januari 2018 och som ung företagare inom en oväntad sektor skapade han positiv uppmärksamhet kring både byrån och begravningsbranschen.

När Linus efter nästan 5 år beslutade sig för att sälja byrån för att helt koncentrera sig på utbildningen till präst började han se sig om efter någon som på ett långsiktigt sätt ville driva hans verk och verksamhet vidare.

-Visst fanns flera intressenter och jag har genom åren fått många erbjudanden, men det var inte förrän jag träffade Klarahill som bitarna föll på plats. Deras visioner om framtiden och branschens möjligheter stämde bra med mina och jag fick helt enkelt en väldigt bra magkänsla. Det är också väldigt tryggt att Kristina med all sin erfarenhet går in och tar över driften och kontakten med alla kunder, säger Linus Häggström.

På Klarahill är känslan ömsesidig.

-Vi letar ständigt efter välskötta bolag som också står för värderingar vi tycker är både sunda och viktiga för våra kunder. Linus ambitioner sammanföll med våra, säger Sven Ackell, Klarahills VD.

Självklart vill vi expandera ytterligare och vi tar gärna emot fler förfrågningar. Funderar man på sin framtid och vad en försäljning till oss kan innebära är man varmt välkommen att kontakta mig, säger Gustav Terling, Affärsutvecklingschef och Regionchef på Klarahill.

För ytterligare information:
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se