Tillbaka

Klarahill fortsätter sin expansion i Norrland och förvärvar Nylanders Begravningsbyrå Eftr AB, Nylanders Juridik AB och Höga Kusten Begravning & Juristbyrå AB.

17 May Pressmeddelande

På bilden: Sven Ackell, VD Klarahill, Malcolm Chambers, säljare, Veronica Tofiq Hallsenius, regionchef Klarahill Stockholm/Uppland.

– Vi har under en längre period haft en dialog med Malcolm Chambers, som tidigt visat intresse för Klarahills organisation. Det känns därför extra kul att välkomna Malcolm och hans medarbetare till Klarahill. Malcolm kommer i samband med förvärvet att tillträda som regionchef för Klarahill i Norrland, vilket ytterligare kommer stärka vår närvaro i regionen. Vår organisation bygger på att vi lär av varandra och genom detta förvärv, med flera nya medarbetare med lång erfarenhet inom branschen, blir Klarahill ytterligare stärkt i sin konkurrenskraft, säger Sven Ackell.

– Det är spännande med förändring och efter att ha drivit begravningsbyråer i 10 år så känns det nu rätt att ta nästa steg och bli en del av Klarahill. Jag har varit nyfiken på Klarahills organisation under en längre tid och har sett att deras sätt att driva begravningsbyråer passar väl ihop med hur jag själv har jobbat och hur jag vill fortsätta utveckla verksamheten framåt, nu i min nya roll som regionchef. Nu ser jag fram emot att lära känna den nya organisationen på djupet, säger Malcolm Chambers.

Verahills VD Petra Segerdahl vill betona att förvärvet också innebär en ny bredd i det juridiska erbjudandet.
– Som ett komplement till den gedigna kompetens som redan finns inom dödsfallsjuridik och förebyggande juridik tillför Verahill även stöttning vid tvister inom framförallt arv, bodelning och vårdnad. För kunden är det nu enkelt att komma i kontakt med rätt jurist genom hela livet, säger Petra Segerdahl.

För ytterligare information:
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se
Petra Segerdahl, VD Verahill Familjejuridik, 010-174 10 40. petra.segerdahl@verahill.se

Klarahill startade 2014 och driver cirka 70 begravningsbyråkontor i Sverige. Begravningsbyråerna är auktoriserade av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Det personliga är centralt, både när det gäller bemötande och skräddarsydda begravningar. Juridiken erbjuds via Verahill Familjejuridik. Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är med som långsiktig partner och största ägare i Klarahill.