Tillbaka

Fortsatt expansion i Norrland – Klarahill förvärvar Skellefteå Begravningsbyrå AB och Lycksele Begravningstjänst AB

5 Jul Pressmeddelande

På bilden: Gustav Terling, Affärsutvecklingschef och Regionchef Klarahill, Aron Forssell, tidigare ägare och Sven Ackell, VD Klarahill

Förvärvsresan i Norrland fortsätter och den 1 juli blev det klart med nya kontor och kollegor på Skellefteå Begravningsbyrå, Lycksele Begravningstjänst och Stensele Begravningsbyrå. 

Skellefteå Begravningsbyrå har även kontor i Byske och ombud i Norsjö och Lövånger vilket gör att Klarahills Norrlandsregion nu består av närmare 20 medarbetare på ett tiotal platser.

-Vi gläds åt expansionen på flera sätt, berättar Sven Ackell, Klarahills VD. Självklart känns det bra att nå våra förvärvsmål, men lika viktigt är att våra medarbetare ska känna en tillhörighet och därför är det extra roligt att vi på snabb tid kunnat bli så många inom samma region. Vi vill hälsa alla varmt välkomna och ser fram emot att träffas tillsammans under hösten.

Tidigare ägaren Aron Forssell känner sig trygg med Klarahill och sitt beslut.

–Liksom de flesta i branschen har jag följt Klarahill under flera år. Från en position som nya på marknaden till ett stabilt och expansivt företagande. Nu är man en långsiktig aktör som vill utveckla branschen med både nytänkande och respekt, något jag uppskattar. När Klarahill kontaktade mig med önskemål om att expandera norrut kändes steget självklart. Det här är en spännande fortsättning både för mig och mina kollegor. Det ger oss ett stort nätverk över hela landet och väldigt fina förutsättningar när det gäller att möta våra kunders kommande behov.

Gustav Terling, Affärsutvecklingschef på Klarahill, har stor erfarenhet som begravningsrådgivare och har idag även rollen som Regionchef för Karahills Utvecklingsenhet.

– Det jag verkligen vill lyfta är den fantastiska energi och kunskap som jag fått ta del av. Ett äkta engagemang som stämmer bra överens med känslan hos alla våra kontor. Det är kul när 1+1 blir 3.

För ytterligare information:
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se