Tillbaka

Klarahill expanderar – förvärvar Begravningsbyrån Wårhem i Åtvidaberg

15 Dec Pressmeddelande

Begravningsbyrån Wårhem startade 2008 och Annie och Mikael Wårhem är välkända aktörer på marknaden. Genom att bli en del av Klarahill breddar man verksamheten vilket är värdefullt för den som behöver begravningsbyråns hjälp.

– Med förvärvet kommer våra kunder även fortsättningsvis att få full uppmärksamhet samtidigt som bolaget utvecklas i takt med Klarahills övriga verksamhet. Det är viktigt för oss och känns tryggt för framtiden, säger Annie och Mikael Wårhem.
Samuel Vikingson, regionchef i Östergötland/Sörmland, ser många fördelar när regionen växer.

– Att vi nu är fler som som kan samarbeta bidrar till att alla byråer i regionen får bättre förutsättningar. Vi ser också synergier när det gäller transporter, säger Samuel Vikingson.
Sven Ackell, VD på Klarahill AB värdesätter kvalitén i bolaget.
– Begravningsbyrån Wårhem är en fin verksamhet. För Klarahill är byrån både ett spännande och viktigt tillskott och vi hälsar Annie och Mikael varmt välkomna, säger Sven Ackell.

För ytterligare information:
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se
Klarahill startade 2014 och driver drygt 60 begravningsbyråkontor i Sverige. Begravningsbyråerna är auktoriserade av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Det personliga är centralt, både när det gäller bemötande och skräddarsydda begravningar. Juridiken erbjuder man via Verahill Familjejuridik. Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är med som långsiktig partner och delägare i Klarahill.