Välj byrå 020-99 99 00

Några röster från vardagen

Att vara en del av något större kan kännas anonymt om man inte får ett ansikte. Här möter du våra Regionchefer. De har alla tagit steget från något mindre och sitter nu med facit i hand. Läs och fundera över vad som är viktigt för dig, din verksamhet och din morgondag.

Kraften i att vara många

Visst kan nya rutiner vara ovant när man jobbat på samma sätt i många år, och visst kan man känna oro för att bli en i mängden, men samtidigt är det roligt att bygga något nytt tillsammans och att dela erfarenheter med många. Den kraft som finns i att samla allas kunskap när det dyker upp utmaningar är fantastiskt.

Här sitter alla på låga hästar

Näsan i vädret gör ingen glad och ger dåliga förutsättningar för kreativitet. Därför har vi istället en familjär ton och ett nyfiket förhållningssätt. Klarahill är en grund organisation där du kan skicka ett mail till VD Niklas närhelst du har en fråga eller en idé, eller kanske bara vill visa något som andra göra bra och som vi kan lära oss av. Självklart gäller det inte bara VD, det gäller alla kollegor.Vi gillar att folk lär känna varandra. 

Våra jurister är nära och kära

Klarahill har ett nära samarbete med Verahill Familjejuridik, som är ett dotterbolag. Vi gläds åt varandras framgångar och hjälper varandra till nya möten. Vi jobbar hårt på var sitt håll, men utvecklar ofta tillsammans. 

Du gör oss bättre

Din erfarenhet är värd mycket för oss. Och vi kan vara mycket värda för dig. Vill du prata med oss så slå vår VD Niklas eller någon av regioncheferna en signal. Varmt välkommen!