Tillbaka

Kontakten med anhöriga i fokus när Lanestams begravningsbyrå i Uddevalla blir en del av Klarahill

16 jun Pressmeddelande
Klarahill Lanestams Begravningsbyrå

Lanestams begravningsbyrå i Uddevalla ligger strategiskt placerad på Kyrkogatan 3, mellan kyrkan och torget. Läget har genom åren lockat många att kliva in genom dörren och det kommer man kunna göra även framöver. På plats finns Regina och Peter som båda nu får ännu mer tid för sina uppdragsgivare.

– Att vara begravningsrådgivare innebär många nära möten och engagemanget är viktigt för den som drabbats av en förlust, säger Regina Karlsson, som i tio år drivit Lanestams begravningsbyrå. Jag tycker mycket om min verksamhet och möjligheten att kunna hjälpa familjer i den absolut svåraste stunden med att både vara en god lyssnare, lugn rådgivare och ta hand om dom på bästa vis. Att på begravningen göra det vackert för ögat och för örat genom att vara lyhörd, skapa fina minnen av den som gått bort är viktigt för sorgebearbetningen och den nya vardagen. När Klarahill tar över tidskrävande delar som ekonomi, it och inköp får jag mer tid till mina uppdragsgivare men också återhämtning på ett sätt som man behöver. Samtidigt kan jag fortsätta att vara engagerad i byrån och vara med att driva branschen framåt. Att bli en del av Klarahill känns därför helt rätt för mig.

På Klarahill är känslan ömsesidig.

– När vi uppvaktar en byrå har vi en bred blick. Det ska självklart vara en seriös verksamhet och engagemanget i kunderna och deras behov är oerhört viktigt, säger Sven Knutsson tf VD på Klarahill. Vi har flera fina byråer i Västra Sverige och när vi förvärvar en ny byrå är det en förutsättning att samma ambition finns hos alla. Lanestams begravningsbyrå med Regina och Peter står för mycket av det som är betydelsefullt inom Klarahill och vi ser mycket fram emot att både jobba och utvecklas tillsammans med dem. Vi hälsar dem varmt välkomna att bli en del av Klarahill.

För ytterligare information:
Sven Knutsson, tf VD Klarahill 073-079 90 08, sven.knutsson@mellby-gaard.se