Tillbaka

Klarahill etablerar sig i Norrland – förvärvar Helsinge Begravningsservice

18 Apr Pressmeddelande

Inom Klarahill samarbetar man i alla led. På bilden Sven Ackell, Klarahills VD, Gustav Terling, Affärsutveckling och Regionchef, Maria Jonäll Fahlström, kontorschef och Veronica Hallsénius, regionchef Stockholm.

Klarahill fortsätter sin förvärvsresa och hälsar Helsinge Begravningsservice välkomna som nya kollegor. Helsinge Begravningsservice, där även Netsmans ingår, har byråer i Bollnäs, Alfta, Kilafors och Edsbyn och Klarahills VD Sven Ackell är mycket glad.

-Vi har länge velat expandera lite längre upp i landet och nu var läget rätt för både Helsinge  Begravningsservice och Klarahill. Förvärvet innebär fem nya byråer med bred erfarenhet och stort engagemang och dialogen med ägarna Hans Ringshamre, Maria Jonäll Fahlström och Daniel Edberg har varit väldigt positiv och givande, säger Sven Ackell.

Maria Jonäll Fahlström började på Helsinge Begravningsservice år 2000 och blev delägare 2010. Tillsammans med Hans Ringshamre och Daniel Edberg har hon utvecklat byrån, breddat marknaden och anställt fler kollegor. 

– Omvärlden förändras och det är alltid spännande att bryta ny mark. Vi har följt Klarahill under många år och när vi bestämde oss för att bli en del av något större var valet enkelt. Som en del av Klarahill kan vi helhjärtat ägna oss åt våra kunder men också samtidigt vara med att driva branschen framåt. Tillträdet skedde den 31 mars och nu ser vi fram emot att lära känna organisationen, säger Maria Jonäll Fahlström.

För ytterligare information:
Sven Ackell, VD Klarahill, 070-582 90 29, sven.ackell@klarahill.se