Tillbaka
8 Oct Nyhet
Gravsten med hjärta

Widéns Begravningsbyrå siktar framåt –
ansluter 8 kontor till Klarahill

Widéns driver en välrenommerad verksamhet och genomför årligen ca 600 begravningsuppdrag i Värmlands län. Nu blir man en del av Klarahill – ett nätverk bestående av drygt 40 begravningsbyråer, som under egna varumärken gemensamt utvecklar branschen.

Genom förvärvet etablerar sig Klarahill i en ny region, och får direkt en bred geografiskt täckning; Widéns Begravningsbyrå i Karlstad, Bolins Begravningsbyrå i Kristinehamn, Forshaga Begravningsbyrå, Grums
Begravningsbyrå, Kils Begravningsbyrå, Skoghalls Begravningsbyrå , Säffle Begravningsbyrå och Åmåls Begravningsbyrå.

– Att bli en del av Klarahillfamiljen känns väldigt bra, säger Widéns ägare Micael Stenkvist, som nu fortsätter som delägare och regionchef inom Klarahill. Vi behåller det personliga i varje byrå samtidigt som vi tillsammans med övriga Klarahillbyråer får kraft att utveckla verksamheten så att vi kan möta människors framtida behov. Det är en styrka både för våra lokala kontor och oss som begravningsrådgivare.

Sven Knutsson, tf VD på Klarahill, ser en spännande framtid tillsammans.

– Med förvärvet kan vi nu erbjuda kvalitativa begravningstjänster även i Värmland. Kontoren har funnits länge på sina respektive orter och med lång erfarenhet kommer stor kunskap, vilket är tryggt för den som drabbats av en förlust. Vi har stort förtroende för våra nya kollegor och ser en stark potential i de lokala begravningsbyråerna.

För ytterligare information:

Sven Knutsson, tf VD Klarahill
073-079 90 08, sven.knutsson@mellby-gaard.se

Micael Stenkvist, Ägare Widéns, Regionchef Klarahill
070-638 11 17, micael@widensbegravningsbyra.se

Klarahill startade 2014 och består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade begravningsbyråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF).

Det personliga är centralt, både när det gäller bemötande och skräddarsydda personliga begravningar. Juridiken som är aktuell vid ett dödsfall erbjuder man via Verahill Familjejuridik.

Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är med som långsiktig partner och delägare i Klarahill.

Läs mer på www.klarahill.se