Tillbaka
29 apr Nyhet

Klarahill och Verahill Familjejuridik i
samarbete med SPF Seniorerna

När livet förändras kan det kännas tryggt att ha någon vid sin sida. Nu får medlemmar i SPF Seniorerna två nya partners att vända sig till – en inom familjejuridik och en inom begravning.

– Att få samarbeta med en så aktiv och betydelsefull organisation känns väldigt roligt, säger Therese Häägg, Affärsutvecklingschef på Verahill. Redan idag har många av våra kontor kontakt med SPF Seniorernas lokala föreningar men nu tar vi samarbetet ett steg vidare. Vi brinner ju för att få sprida vår kunskap och att träffa människor som verkligen har erfarenhet av
att livet är extra spännande.

– Utöver en medlemsrabatt på juridiska avtal och begravningar kan SPF Seniorerna också boka in lokala kostnadsfria föreläsningar med olika teman. Många gånger håller juristen och begravningsrådgivaren föreläsningen tillsammans eftersom frågorna tenderar att beröra varandra. Att under enklare former få reflektera över alla delar av livet – även döden – är uppskattat och många deltagare känner en lättnad över att få svar på sina frågor, säger Sven Knutsson, tf VD på Klarahill.

SPF Seniorerna arbetar för ett bättre seniorliv och välkomnar samarbetet.

– Vi månar om våra medlemmar och är glada att kunna erbjuda dem nya fina förmåner. Många funderar över vilket juridiskt skydd som passar när man blir äldre, inte minst för barnens skull. Man vill helt enkelt underlätta för framtiden och förbereda så mycket som möjligt, säger Veronica Sjölin, Marknadschef på SPF Seniorerna. Det finns också många frågor kring vad som händer om någon i ens närhet skulle gå bort och att få prata om det med någon som dagligen hjälper till med avsked kan kännas tryggt.

Samarbetet lanseras i slutet av april

För mer information

Verahill Familjejuridik: Therese Häägg, Affärsutvecklingschef Verahill
Familjejuridik, 08-614 33 03, therese.haagg@verahill.se

Klarahill: Sven Knutsson, tf VD Klarahill. 073-079 90 08, sven.knutsson@mellby-gaard.se

Verahill är en juristfirma specialiserad på juridisk rådgivning för privatpersoner inom det familjerättsliga området. Vi hjälper till med förebyggande rådgivning och avtal men är också ett tryggt stöd när det
stormar, t ex agerar vi ombud vid tvister inom bodelning, vårdnadsfrågor och arv.

Verahill ingår i Klarahillkoncernen som även driver begravningsverksamhet.
Tillsammans har vi idag ca 50 kontor. Huvudägare är Mellby Gård.

Kontaktpersoner:
Petra Segerdahl, Presskontakt
VD Verahill
petra.segerdahl@verahill.se
08-614 33 05
070-561 42 57