Välj byrå 020-99 99 00

Klarahill Hallsénius Begravningsbyrå

Hallsénius Begravningsbyrå är ett familjeföretag som grundades i Uppsala 1884.

Begravningsbyrån som är verksam i Stor-Stockholmsregionen drivs idag av den fjärde generationen Hallsénius genom syskonen Eva och Göran. Till vår glädje har också Veronica, Johanna och Felicia, som nu blir den femte generationen Hallsénius inom yrket, valt att arbeta hos oss.

Hos oss på Hallsénius arbetar engagerad och kunnig personal som har stor erfarenhet av att anordna begravningar. Vi hjälper er att ordna en personlig begravning som stämmer överens med den avlidnes och era önskemål oavsett om ceremonin skall hållas i en kyrka, kapell eller annan förrättningslokal. Genom att vi tillhör Sveriges Begravningsbyråers Förbund så har vi också god kontakt med många begravningsbyråer i hela landet och kan därför, med våra kollegors hjälp, ordna begravningar även på annan ort.

I sorg och saknad är det många frågor man ställs inför och många praktiska saker att ansvara för. Genom att visa lyhördhet och personlig omtanke vid våra uppdrag strävar vi efter att alla berörda ska känna sig nöjda och genom oss kunna uppleva en trygghet.

För att alltid hålla hög kvalitet på de varor som vi säljer och de tjänster vi förmedlar väljer vi våra samarbetspartners med omsorg. Som ett led i detta väljer vi att enbart sälja nordiskt tillverkade kistor och urnor samt att samarbeta med miljömedvetna blomsterhandlare.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du kommer självklart att mötas av samma byrå, människor och engagemang som tidigare – men i lite ny form. Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om oss

Mer om oss
Telefon
Journummer
Adress
Hallsénius Begravningsbyrå Lidingö Stockholmsvägen 46 181 32 Lidingö
Mer om oss
Telefon
Journummer
Adress
Hallsénius Begravningsbyrå Stockholm Odengatan 102 (tidigare Upplandsgatan 15) 113 22 Stockholm
Mer om oss
Telefon
Journummer
Adress
Hallsénius Begravningsbyrå Täby Stockholmsvägen 132 187 32 Täby
Mer om oss
Telefon
Journummer
Adress
Hallsénius Begravningsbyrå Vallentuna Centrumpassagen 8 186 31 Vallentuna
Mer om oss
Telefon
Journummer
Adress
Hallsénius Begravningsbyrå Åkersberga Storängstorget 15 184 30 Åkersberga