Klarahill Blixt Begravningsbyrå

När en anhörig går bort och sorgen är som tyngst kan det kännas svårt att ta tag i allt det praktiska som behöver ordnas. Hos oss på Blixt Begravningsbyrå får du den hjälp du behöver för att skapa en personlig och minnesvärd begravning.

Våra representanter har lång erfarenhet och gediget kunnande, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Vi hjälper dig med allt det praktiska kring dödsfall och begravning samt ger dig stöd i en svår stund. 

Hos oss får du hjälp med att ordna ett personligt avsked utefter den avlidnes och de anhörigas önskemål. Oavsett om ni vill ha en kyrklig, borgerlig eller annan ceremoni ser vi till att göra vårt yttersta för att ni ska känna er trygga och nöjda. Självklart hjälper vi även till och ger stöd och råd när ni ska välja blommor, gravsten, anordna minnesstund och allt annat som hör begravningen till.

Vi har två kontor – ett i Vänersborg och ett i Trollhättan. Som medlemmar i Sveriges Begravningsbyråers Förbund har vi dessutom ett stort kontaktnät och kan självklart hjälpa er att ordna begravning på andra orter med hjälp av våra kollegor.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du kommer självklart att mötas av samma byrå, människor och engagemang som tidigare – men i lite ny form. Varmt välkommen!

 

Här kan du läsa mer om oss

Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Blixt Begravningsbyrå Trollhättan Kungsporten 3 461 31 Trollhättan
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Blixt Begravningsbyrå Vänersborg Drottninggatan 6 462 30 Vänersborg