1. Klarahill förvärvar Haninge-Tyresö Begravningsbyrå
Alla pressreleaser

Klarahill förvärvar Haninge-Tyresö Begravningsbyrå och växer i Stockholm

Sveriges snabbast växande begravningsbyrå, Klarahill, förvärvar Haninge-Tyresö Begravningsbyrå för expansion i Storstockholm. Genom köpet fortsätter Klarahill sin tillväxt som den entreprenörsledda och samlande aktören för begravningsbyråer i Sverige.

Clarisa Staforelli har byggt en lokalt starkt förankrad rörelse med ett högkvalitativt kunderbjudande. Haninge och Tyresö ger Klarahill täckning i två nya och viktiga områden i Stockholm.

- Med Clarisas lokala förankring och gedigna erfarenhet och Klarahills kunskap om bl a digital affärsutveckling ser vi väldigt goda synergier och möjligheter att utveckla kundmötet för att ännu bättre tillfredsställa våra kunders behov, säger Niklas Steenberg, VD för Klarahill.

- Vi tror på det fysiska kundmötet i kombination med relevant digital service till våra kunder. De två nya kontoren passar väldigt väl in i vår redan starka position i Stockholm, där vi tidigare driver Klarahill Hallsénius Begravingsbyrå i City och Norrort, fortsätter han.

Kontoren i Haninge och Tyresö är välkända och etablerade. Redan på 70- och 80-talet bedrevs begravningsverksamhet i lokalerna. Clarisa och hennes far tog över bolaget 2003 och från 2014 har hon drivit det i egen regi.

- Jag har alltid varit övertygad om att en person i sorg behöver ett unikt omhändertagande och värdesätter det personliga mötet. Vår konkurrenssituation förändras snabbt, främst drivet av en omfattande digitalisering. För att fortsatt kunna vara en lokal aktör ser jag att vi behöver tillhöra en större, resursstark och rikstäckande organisation. Här har Klarahill på kort tid etablerat sig som ett långsiktigt och trovärdigt företag i vår bransch. De delar min vision om hur branschen på ett sunt sätt ska utvecklas och möta de snabba förändringar som vi är nu är mitt uppe i, säger Clarisa.

I samband med förvärvet byter kontoren namn till Klarahill Haninge Begravningsbyrå respektive Klarahill Tyresö Begravningsbyrå.

För ytterligare information kontakta

Niklas Steenberg, VD Klarahill, 010-174 10 18, niklas.steenberg@klarahill.se

Clarisa Staforelli, Kontorsansvarig Klarahill Haninge Begravningsbyrå och Klarahill Tyresö Begravningsbyrå,
010-174 10 98, clarisa.staforelli@klarahill.se 

Om Klarahill

Klarahill startade 2014 och består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade begravningsbyråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Det personliga är centralt, både när det gäller bemötande och skräddarsydda personliga begravningar. Juridiken som är aktuell vid ett dödsfall erbjuder man via Verahill Familjejuridik. 

Familjen Andersson, genom Mellby Gård, är med som långsiktig partner och delägare i Klarahill. 

www.klarahill.se

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss