Lediga tjänster

Att jobba på en begravningsbyrå skänker extra mening

Många tror att en begravningsbyrå bara jobbar med döden, men vi som möter människor varje dag vet att det framförallt handlar om att minnas livet som varit.

Som begravningsrådgivare erbjuder du trygghet, struktur och kunskap i en situation där den du möter ofta känner saknad, men kanske också stress och oro. På Klarahill vill vi hjälpa till att lätta bördan och också skapa personliga begravningar som gör att man minns avskedet med värme.

Begravningsrådgivare eller behovspersonal

Välkommen som begravningsrådgivare eller behovspersonal på våra begravningsbyråer i Borgholm och Mörbylånga.

Som begravningsrådgivare erbjuder du trygghet, struktur och kunskap i ett läge där den du möter ofta känner saknad, stress och oro. Viktiga egenskaper hos den vi söker är att du är trygg i dig själv, lyhörd, empatisk, engagerad och strukturerad.

Vi lägger större vikt vid din person än utbildning och tidigare yrkesroller.Arbetstiden kan av naturliga skäl variera och därför måste du vara av flexibel natur.  För att kunna hantera alla arbetsuppgifter behöver du ha B-körkort och grundläggande datavana, samt god tal och skriftförmåga.

Vi söker även behovspersonal till tider med extra stor belastning – dag, kväll och helg. I arbetsuppgifterna ingår bl a hämtning och kistläggning.

Hos oss arbetar du självständigt under eget ansvar men är en del av en positiv gemenskap. I vårt team litar vi på varandra och ställer upp för varandra.

Har du frågor kontakta Regionchef Björn Svensson på 036-440 58 06 alt bjorn.svensson@klarahill.se . Din ansökan skickar du till bjorn.svensson@klarahill.se och vi ser gärna att du kan komma till oss så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är den 15 april 2022.

Kontakta oss

Consent(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Blommor