1. Efterhjälpen

Efterhjälpen - Vi hjälper dig att släcka ner sociala medier

Vad händer med konton på sociala medier när någon dör, och hur vet man vilka försäkringar den avlidne hade? Det är mycket att ta hand om och tillsammans med vår samarbetspartner Efterhjälpen hjälper vi dig. Vi kan även erbjuda en egen försäkringsinventering där du får en genomgång av din situation.

Försäkringsinventering vid dödsfall


Via vår samarbetspartner Efterhjälpen erbjuder vi dödsboet en unik tjänst där vi upplyser försäkringsbolagen på den svenska marknaden om dödsfallet samt ger er en sammanställning på eventuella engagemang hos dessa bolag. Utredningen innefattar bland annat begravningskassor, medlemsförsäkringar, tjänstepensioner, olycksfallsförsäkringar och tjänstegruppliv. Vi har hjälpt tusentals dödsbon att hitta pengar ingen visste fanns! Låt oss hjälpa till att ställa frågan om den avlidne finns eller har funnits registrerad hos försäkringsbolagen. Tillsammans vänder vi på stenarna.

Nedsläckning av sociala medier


Sociala medier blir en allt större del av vardagen – men vad händer med alla tusentals aktiva konton när vi dör? Under 2018 hade över 35.000 av de som avled minst ett konto på sociala medier – exempelvis på Facebook, Instagram, Twitter eller Snapchat. Det kan vara smärtsamt att via sociala medier påminnas om den avlidne vid exempelvis födelsedagar, på ett sätt som inte är självvalt. Låt oss hjälpa till att radera oönskade konton.

Försäkringsinventering för livet


- Vem ärver dina pengar?
- Har du återbetalningsskydd på dina försäkringar?
- Har du en begravningsförsäkring?
- Vad betalar du för dina liv- och pensionsförsäkringar?
- Visste du att förmånstagare går före ett testamente?
- Är det rätt förmånstagare som ärver dina pengar?

Frågorna är många och inte alltid så enkla – tillsammans med Efterhjälpen får du en gedigen genomgång av just din situation.

Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
Tel: 020-99 99 00
Mejl: info@klarahill.se

 

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss