Vi hjälper dig med begravningar i Göteborg, Kortedala, Mölndal, Guldheden och Hovås.

Att mista en närstående är omtumlande och det kan kännas tryggt att ta hjälp av någon som på ett lugnt sätt kan förklara hur allt går till. Ett inledande samtal med våra begravningsrådgivare är kostnadsfritt och där kommer vi tillsammans farm till vilken hjälp som passar i just din situation. Att slå oss en signal är en bra början.

På våra kontor här i Göteborg har vi hjälpt människor med begravningar och unika avsked i flera generationer. Vi vägleder dig genom alla delar före, under och efter begravningen och bistår gärna när det gäller valet av kista, urna, blommor, musik och gravsten.

Vi har också stor kunskap när det gäller kyrkor och kapell, och vet vad som lämpar sig bra om man t ex vill streama eller filma begravningen. Vill du ha en borgerlig begravning kan vi föreslå vackra platser för ceremonin och samma sak gäller naturligtvis för minnesstunden. 

Att skapa en vacker och personlig begravning behöver varken vara dyrt eller krångligt och vi kan planera tillsammans. Varmt välkommen till våra begravningsbyråer i Göteborg med omnejd.

Här kan du läsa mer om oss

Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Lundblads Begravningsbyrå Viktoriagatan 24 411 25 Göteborg
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Kortedala Begravningsbyrå Kalendervägen 2 415 34 Göteborg
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Guldhedens Begravningsbyrå Syster Ainas gata 5 413 23 Göteborg
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Hovås Begravningsbyrå Hedtångsvägen 14 436 55 Hovås
Till byråsida
Telefon
Journummer
Adress
Mölndals Begravningsbyrå Tempelgatan 1 431 30 Mölndal