Hitta hit
  1. Vid dödsfall

Vid dödsfall - Vad gör jag nu?

Vi vet av erfarenhet hur viktigt det är att finnas till hands när det värsta händer – när människor förlorar en nära vän eller anhörig. Här är vår erfarenhet och vår auktorisation viktiga garantier för att ge rätt hjälp och stöd. Vi vet vad som krävs och kan ta hand om allt som måste ordnas. Tveka inte att kontakta oss på Tyresö Begravningsbyrå vad du än undrar över, vi finns till hands dygnet runt.

Kontakta anhöriga och vänner.

Ett gott råd är att inte ha för bråttom – mycket av det som ska ordnas kan skjutas upp tills senare. Om man ska prioritera något så är det att kontakta anhöriga och vänner och meddela vad som har hänt. Var samtidigt inte rädd för att be om hjälp och stöd. Det är en förmån att ha några som man kan prata med och dela sorgen med. De flesta brukar också bli tacksamma för förtroendet att få bidra på något sätt. hur gör jag nu? Vill du börja med att läsa om sådant som behöver ordnas inför en begravning har vi tagit fram skriften

Hur gör jag nu?

Här finns svaren på många av de frågor som uppstår vid ett dödsfall. Du kan läsa den här skriften genom att ladda ner den i PDF-format. Du är också välkommen in och hämta den hos oss på Haninge-Tyresö Begravningsbyrå.

Ladda ner broschyr

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss