Hitta hit
  1. Planera i livet

Med omtanke om dina närmaste

Vi har all förståelse för om det känns underligt att planera för sin egen bortgång när man befinner sig mitt i livet. Men det är just då man bör göra det – en dag kan det vara för sent. Det handlar om en stunds eftertanke och planering från din sida. En omtanke att inte lämna dina efterlevande med obesvarade frågor den dag du inte längre kan uttrycka din vilja. Det handlar om att i god tid fylla i ett dokument som vi kallar Livsarkivet.

Fyll i Livsarkivet redan nu

För att försäkra dig om att dina närmaste får tillgång till viktiga dokument - som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord o s v, när de som bäst behöver det - ska du fylla i Livsarkivet. Hämta ditt exemplar hos oss på Klarahill Haninge begravningsbyrå, så hjälper vi dig samtidigt att fylla i det.

Har du önskemål inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni o s v - då är det i Livsarkivet du ska skriva ner det. När du fyllt i ditt exemplar av Livsarkivet, förvarar vi det tills den dagen dina anhöriga behöver svaren på alla frågor som uppstår. Du kan också välja att fylla i Livsarkivet direkt on-line på www.livsarkivet.se.

 

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss