1. Haninge - Tyresö Begravningsbyrå

Haninge - Tyresö Begravningsbyrå

Vi på Haninge - Tyresö Begravningsbyrå är nu en del av Klarahill AB och vi heter nu Klarahill Haninge Begravningsbyrå och Klarahill Tyresö Begravningsbyrå. Vi är precis samma engagerade och kunniga människor som tidigare, men med nya namn och nya logotyper. Vi fortsätter i samma lokaler som tidigare och fortsätter att fokusera på det som är det viktiga – att skapa personliga begravningar som stämmer överens med dina och den avlidnes önskemål. Varmt välkommen!

klarahill

När en nära anhörig eller vän går bort kan det kännas svårt att hantera allt det praktiska samtidigt som sorgen är tung. Det är många känslor som ska bearbetas och det dyker ofta upp många frågor. Vad måste man tänka på vid ett dödsfall? Hur går en begravning till? Hur ska vi göra med det juridiska och vad kostar en begravning?

Vi på Klarahill har stor erfarenhet av begravningar och finns med dig hela vägen. Hos oss kan du få hjälp med så mycket eller så lite kring begravningen som du själv önskar. Vi utformar begravningen efter både anhörigas och den avlidnes önskemål och hjälper er att skapa ett personligt och värdigt avsked.

Varmt välkommen att kontakta våra begravningsbyråer i södra Stockholm, så hjälper vi dig.

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss