08-511 703 82
Hitta hit
  1. Hallsénius Begravningsbyrå Vallentuna

Hallsénius Begravningsbyrå Vallentuna

Centrumpassagen 8,
186 31 Vallentuna

Vi har öppet vardagar 09.00–15.00.

Övrig tid enligt överenskommelse.

Att mista en närstående är en omvälvande händelse och i sorgen är det många frågor och beslut man ställs inför och många praktiska saker man behöver ta itu med. Det kan ofta vara svårt att veta var man ska börja och vilka alternativ som finns.

Vår uppgift är att vägleda i en svår stund och med erfarenhet och kunskap bistå i att planera och genomföra en begravning, såväl kyrklig som borgerlig.

På Hallsénius begravningsbyrå möts du av erfaren och engagerad personal. Vi leder dig igenom olika valmöjligheter kring begravningsceremonin såsom val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons, minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en möjlighet till ett minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål. Hos oss är det du som väljer vad vi ska hjälpa till med.

Vi har också erfarna jurister som kan svara på familjejuridiska frågor och som hjälper till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du kommer självklart att mötas av samma byrå, människor och engagemang som tidigare – men i lite ny form. Varmt välkommen!

Våra medarbetare

Elisabet Ebersjö Hallsénius

Elisabet Ebersjö Hallsénius

Begravningsrådgivare
010-174 11 03
Skicka e-post
Felicia Hallsénius

Felicia Hallsénius

Begravningsrådgivare
010-174 11 05
Skicka e-post

Partners

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss