08-545 426 50
Hitta hit
  1. Hallsénius Begravningsbyrå Stockholm

Hallsénius Begravningsbyrå Stockholm

Upplandsgatan 15,
113 60 Stockholm

Vi har öppet vardagar 09.00–16.00.

Att mista en närstående är en omvälvande händelse och i sorgen är det många frågor och beslut man ställs inför och många praktiska saker man behöver ta itu med. Det kan ofta vara svårt att veta var man ska börja och vilka alternativ som finns.

Vår uppgift är att vägleda i en svår stund och med erfarenhet och kunskap bistå i att planera och genomföra en begravning, såväl kyrklig som borgerlig.

På Hallsénius begravningsbyrå möts du av erfaren och engagerad personal. Vi leder dig igenom olika valmöjligheter kring begravningsceremonin såsom val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons, minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en möjlighet till ett minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål. Hos oss är det du som väljer vad vi ska hjälpa till med.

Vi har också erfarna jurister som kan svara på familjejuridiska frågor och som hjälper till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du kommer självklart att mötas av samma byrå, människor och engagemang som tidigare – men i lite ny form. Varmt välkommen!

Våra medarbetare

Eva Hallsénius

Eva Hallsénius

Begravningsrådgivare
010-174 11 02
Skicka e-post
Kristina Tullander

Kristina Tullander

Begravningsrådgivare
010-174 11 08
Skicka e-post

Partners

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss