036-100 600
Hitta hit
  1. Casell Begravning

Casell Begravning

Kapellgatan 4,
553 15 Jönköping

Vi har öppet vardagar 09.00–17.00. Under juli och augusti har vi öppet vardagar 09.00–16:00.

 

Med varm omtanke och stort engagemang hjälper vi dig med dina önskemål vid alla typer av begravningar. Vi finns alltid där för dig och vår önskan är att kunna vara en hjälpande hand i en svår situation.

Du är alltid varmt välkommen till oss oavsett vilken typ av begravning du önskar. Vi hjälper till att ordna begravningar i olika religiösa former och traditioner, men även borgerliga begravningar där vi har personal utbildade i att vara officianter.

Behöver ni hjälp med bouppteckning och andra juridiska tjänster, som testamente, arvskifte eller förvaltning av dödsbon, så har vi kunnig personal inom dessa områden.

Har ni frågor om textkomplettering eller ny sten finns vi här för att lyssna och tillgodose era önskemål, och vi sitter gärna ner tillsammans för att fylla i Livsarkivet. Vi gör även hembesök om du hellre vill det.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du kommer självklart att mötas av samma byrå, människor och engagemang som tidigare – men i lite ny form. Varmt välkommen!

Våra medarbetare

Daniel Isaksson

Daniel Isaksson

Begravningsrådgivare
010-174 10 63
Skicka e-post

Partners

Hittar du inte det du söker?

Ring oss så hjälper vi dig

020-99 99 00

 

Vill du bli kontaktad av oss