Om oss på Vätterbygden Ankarbergs

När du kontaktar oss på Vätterbygden Ankarbergs Begravningstjänst kan du vara säkert på att få ett tryggt bemötande. Vi har 100 års erfarenhet av begravningar i Jönköping med omnejd, vilket gör oss helt unika vad gäller lokala kunskaper, erfarenheter och önskemål. Läs mer om vår historia här.

Hjälp med begravning Jönköping

När en nära och kär person dör kan det kännas som om tiden stannar. Vi hjälper dig så att du får rätt vägledning. Det kan vara allt från beslut om kremering eller inte till val av dödsannons, blommor och musik.

Val av plats är också väsentlig. Vi har god kunskap om alla kyrkor och kapell, men även fina platser för en borgerlig ceremoni. Idag finns även en möjlighet att filma begravningen så att släkt och vänner på annan plats kan följa den via en länk. Även minnesstunden kan genomföras på nya sätt.

Ett dödsfall innebär även att man ska hantera viss juridik som t ex bouppteckning, arvskifte och testamente. Hos oss ingår alltid ett kostnadsfritt samtal med en jurist, vilket kan vara tryggt även om du tänkt lösa det juridiska på annat sätt.

En begravning kan se ut på många sätt. Vi anpassar både begravningen och vårt arbete efter just dina och den avlidnes unika önskemål.

Varmt välkommen!