Om oss på Tyresö Begravningsbyrå

Tyresö Begravningsbyrå har funnits länge i Tyresö. Vi känner både platsen och människorna här, vilket kan innebära stor trygghet i en svår stund. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked.

Förlusten av någon som står en nära hör till en av de svåraste upplevelserna i livet. Vi vet, för det här är en del av vår vardag. Och vi vet hur viktigt det är med rätt hjälp och stöd.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Här möter du Clarisa, Eva och Kristina. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Och att vi finns till hands dygnet runt.
Vi är stolta över vår lokalkännedom och närheten till människorna här och tror det är en styrka när det ska tas beslut i alla de där praktiska frågorna som kommer med en begravning.

Vi på Tyresö Begravningsbyrå är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss. Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas runt en personlig begravning. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.
Hos oss kan du få hjälp och stöd kring till exempel blommorna, musiken, dödsannonsen, gravstenen och att arrangera minnesstunden. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.