Om oss på Mörbylånga Begravningsbyrå

Vi har funnits på Öland sedan 1966. Vi känner både platsen och människorna som bor här, vilket hjälper dig att känna trygghet i en svår stund.

Med kunskap om allt som rör begravningar kan du tryggt vända dig till oss för att få hjälp att utforma ett personligt avsked. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering av ceremoni och minnesstund, till musikval, begravningsblommor, utformning av dödsannons och val av gravsten.

 Att vi har funnits så pass länge på Öland har gett oss en stark lokal förankring. Vi känner helt enkelt ett personligt engagemang för människorna här i trakten. Med hög servicegrad och lyhördhet gör vi allt för att du ska kunna skapa ett personligt avsked. Du kan alltid vända dig till oss, i både små och stora frågor.

Hos oss får du också hjälp med förvaltning av dödsbo, bouppteckning, arvskifte och andra familjejuridiska frågor, tack vare vår systerbyrå Verahill.

 Varmt välkommen!

 Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.