Om oss på Lundblads Begravningsbyrå

På Lundblads Begravningsbyrå i Göteborg hjälper vi dig med allt som rör begravningar. Här möter du Malin och Anna. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked. 

Med rötter i 1800-talet

Lundblads Begravningsbyrå finner ni på Viktoriagatan 24 i Vasastaden. In genom porten och uppför några trappsteg är vårt kontor, i en gammal sekelskiftsvåning.

Vi gör självklart även hembesök om ni så önskar. Välkommen in för att arrangera begravning, när ni behöver hjälp med familjejuridik, eller bara har någon fråga.

Lundblads grundades redan 1858, och är en av de äldsta begravningsbyråerna i Göteborg. Sedan 1924 drivs den av familjen Ekenved. I den meningen är Lundblads ett traditionellt familjeföretag med mycket lång branscherfarenhet, ett stabilt gott renommé i Göteborg och Västsverige inom ett område som kräver särskild lyhördhet, kunskap och omtanke.

Tillsammans kan vi utforma ett minnesvärt och personligt avsked.  

Varmt välkommen att höra av dig till oss! 

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.