Om oss på Lilla Edets Begravningsbyrå

På Lilla Edets Begravningsbyrå möter du Daniel och Eileen, som med sin långa erfarenhet och kunskap säkerställer att du känner dig trygg. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked.

Vi vet att det är svårt att orka tänka på allt det praktiska när en närstående dör. På Lilla Edets Begravningsbyrå vet vi vad du kan och får göra. Därför kan vi hjälpa dig.

Efter många år i branschen har Lilla Edets Begravningsbyrå en gedigen erfarenhet och kunskap om begravningar. Men det är du som anhörig som vet bäst vad som känns äkta och riktigt. Vår roll är att i varje möte visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättning. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Målet är att du ska få begravningen, ditt avsked, så personlig som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.

Tillsammans kan vi utforma ett minnesvärt och personligt avsked.

Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.