Om oss på Josefssons Begravningsbyrå

Att ge rätt hjälp till dig som förlorat en nära vän eller anhörig, det är vår viktigaste uppgift. Här på Josefssons Begravningsbyrå i Sävsjö är vår lokalkännedom och närheten till människorna en styrka som vi är övertygade om kan ge dig trygghet.

Hos oss på Josefssons Begravningsbyrå tar vi oss tid. Tid för dig och tid för att planera ett sista avsked. Du som besöker oss ska känna värme och personligt engagemang från oss som jobbar här. För oss är mötet med dig det viktigaste.

Efter många år i branschen kan vi det mesta som rör begravningar. Vi vet vad man kan och får göra. Men vi vet också att det är du, som närstående, som vet bäst vad som känns rätt och äkta. Vår roll är att visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Här möter du Christer och Annika, som dessutom solist och kan hjälpa till med sången om du skulle önska det.

Vi är stolta över vår lokalkännedom och närheten till människorna här. Vi tror det är en styrka som kan göra att du känner dig trygg när det ska tas beslut i alla de där praktiska frågorna som kommer med en begravning.

Vi vill att du ska känna dig bekväm i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Och att det är en av oss som följer dig hela vägen.

Vi vill också att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet, sjön, skogen eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din nära har. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Varmt välkommen att höra av er till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.