Våra kontor 020-99 99 00

Om oss på Josefssons Begravningsbyrå Bodafors

På Josefssons Begravningsbyrå Bodafors  hjälper vi dig att skapa ett ljust och vackert minne över den som dött. Det ska kännas både tryggt och värdigt när d kommer hit till oss.

Vi på Josefssons Begravningsbyrå Bodafors är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss. Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas runt en personlig begravning. Hos oss kan du få hjälp och stöd med till exempel familjejuridik, dödsannonser, blommor, musik, gravstenar och att arrangera minnesstund.

Det vi tycker är allra viktigast är att bemöta dig som kund med värdighet. Hos oss ska alla känna att de blir sedda och hörda - och få hjälpen att skapa ett personligt avsked. Varje människa är unik och så även varje begravning. Vårt mål är att begravningen blir ett ljust och vackert minne över den som dött.

 Vi är en filial till Josefssons Begravningsbyrå i Sävsjö och har öppet en eftermiddag i veckan.

 Varmt välkommen!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.