Om oss på Lundblads Begravningsbyrå

När en närstående dör står du inför en kanske plötslig och påtvingad situation. Mitt i sorgen förväntas du ta itu med en hel del praktiska frågor. Hovås Begravningsbyrå startades 2016 och drivs av familjen Ekenved som i fyra generationer arrangerat begravningar i Göteborgsområdet med Lundblads Begravningsbyrå som första byrå redan 1924.

Hos oss på Hovås Begravningsbyrå vill vi vägleda dig i en svår stund.

Vi är er personliga begravningsbyrå i Hovås, Billdal, Askim, Kullavik, Särö, Kungsbacka och Onsala med omnejd.

Vi hjälper dig med allt som rör begravningar så väl den större som mindre begravningen. En begravning har inga givna mallar utan vi hjälper dig att utforma begravningen precis så som du som du önskar den.

Det personliga mötet ser vi som mycket värdefullt, både för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Det är vårt uppdrag att lyssna, vägleda, med kompetens, engagemang och personlig omtanke så att du känner dig trygg i en svår stund.

Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har. Vi hjälper er med så väl den stora som den lilla begravningen tillsammans utformar vi begravningen så att den blir som ni önskar.

Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Och vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill. Med empati, ödmjukhet och stor respekt för varje situation så utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål. Vi vill erbjuda nytänkande likaväl som traditionella begravningar och vara öppna för alla era önskemål.

Vi har nära samarbete med alla våra kyrkor och kapell i vårt upptagningsområden, Askims kyrka, Mikaelskyrkan, Billdals kyrka, Släps kyrka, Särö kyrka samt StorGöteborg med kranskommuner. Sedan finns även våra kapell där det kan hållas både kyrkliga och borgerliga begravningar. Närmast hittar vi Ambjörnhagens kapell på Billdals kyrkogård. Mer centralt i Göteborg på Västra kyrkogården finns S:t Markus och S:t Lukas kapell. Finns som sagt väldigt många fler kyrkor och kapell i vårt upptagningsområde och självklart är vi även där och har begravningar.

Ring oss gärna för att boka ett besök, för att vara säker på att vi är på plats.
Självklart gör vi också hembesök, om ni önskar. Ni når oss också dygnet runt på telefon.

Hitta hit:

På baksidan av Kodakhuset bredvid Balans Yoga Nya Hovås ligger vårt kontor.
Utanför dörren till kontoret finns parkering där de två första timmarna är avgiftsfria,
likaså i P-huset i samma byggnad.
Bussen Rosa Express stannar vid stationen Brottkärsmotet.