Om oss på Haninge Begravningsbyrå

Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar.
Vi på Haninge Begravningsbyrå följer dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen.

Haninge Begravningsbyrå har länge funnits i Västerhaninge och är stolta över vår lokalkännedom och närheten till människorna här. Vi tror det är en styrka som kan göra att du känner dig trygg när det ska tas beslut i alla de där praktiska frågorna som kommer med en begravning.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Hos oss möter du Clarisa, Eva och Kristina. Vi är auktoriserade, vilket innebär att du tryggt kan vända dig till oss. Vi har erfarenheten och all den kunskap som krävs för att ta hand om allt som ska ordnas runt en personlig begravning. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården.

Hos oss kan du få hjälp och stöd med till exempel familjejuridik, dödsannonser, blommor, musik, gravstenar och att arrangera minnesstund. Tillsammans kan vi komma fram till det bästa för just dig och din närstående.

Vårt kontor har öppet en gång i veckan för spontana besök. Övriga tider ses vi efter tidsbokning. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.