Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå i Stockholm

Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar.
Vi på Hallsénius Begravningsbyrå följer dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen.

Vi vet hur det är. När en närstående dör står du inför en plötslig och påtvingad situation. Och mitt i den här sorgen ska du lösa en hel del praktiska frågor. Det är här vi kan hjälpa dig.

Hos oss på Hallsénius Begravningsbyrå brukar vi alltid säga: en sak i taget. Vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund och vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill.

Hallsénius Begravningsbyrå är ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet, mitt i centrala Stockholm ett stenkast från Centralstationen. Det här gör att vi har kunder från hela Stockholm, och ibland längre bort än så.
Vi som jobbar här heter Eva och Kristina. Eva är fjärde generationen Hallsénius och tillsammans med Kristina står hon för stor erfarenhet och kunskap.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Om du vill så följer vi dig hela vägen, från första mötet till själva gravsättningen. Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en möjlighet till ett minnesvärt avsked.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.