Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå Lidingö

Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar.
Men hos oss finns inga fyrkantiga mallar. Vi vill hjälpa dig att ta ett så personligt avsked av din närstående som möjligt.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till. Hallsénius Begravningsbyrå är ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet, mitt i Lidingö centrum.

Hos oss möts du av Charlotta och Lotta och vår uppgift är att vägleda dig i en svår stund. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill. Det personliga mötet är viktigt. Här finns inga färdiga mallar, inga fyrkantiga begravningar. Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.

Som en ganska liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättning. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.