Om oss på Hallsénius Begravningsbyrå Åkersberga

Som en liten begravningsbyrå värnar vi om närheten. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till. Hallsénius Begravningsbyrå Åkersberga är ett familjeföretag med lång tradition och erfarenhet. Här möter du Lotta som efter många år i branschen vet hur man löser det mesta som rör begravningar.

Hos oss är närheten och det personliga mötet viktigt. Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.
Vi följer dig dessutom hela vägen, från första samtalet till själva gravsättning. Och vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta och avlasta dig precis så mycket eller lite som du vill. Tillsammans utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Varmt välkommen att höra av dig!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.