Om oss på Blixt Begravningsbyrå Trollhättan

Vi vet att det är svårt att orka tänka på allt det praktiska när en närstående dör. Därför kan vi hjälpa dig.
Vi på Blixt Begravningsbyrå Trollhättan vet vad du kan och får göra. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och minnesvärt avsked.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många frågor att ta ställning till. Det blir så mycket enklare om det finns någon som på nära håll kan ta hand om allt det praktiska och som kan svara på alla frågor.

Efter många år i branschen har vi på Blixt Begravningsbyrå Trollhättan en gedigen erfarenhet och kunskap om begravningar. Men det är du som anhörig som vet bäst vad som känns äkta och riktigt. Vår roll är att i varje möte visa lyhördhet, ge goda råd och alternativ.

Hos oss möter du Anna, Anders, Tobias och Daniel. För oss är närheten och tryggheten viktig. Därför följer vi dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. Och vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har.

Tillsammans kan vi utforma ett minnesvärt och personligt avsked.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.