Vi hjälper dig att planera ett fint avsked

Trots att coronaviruset begränsar oss i vardagen, kan vi göra mycket för att du ska få det fina och personliga avsked som du önskar. Det går till exempel bra att ta farväl tillsammans, om man gör det på ett nytt sätt. 

De flesta människor vi möter har ingen eller väldig liten erfarenhet av att planera en begravning. Just nu kan det kännas extra osäkert. Vi hjälper dig med varm hand genom alla steg och vet också hur det kan bli väldigt fint, trots att inget är som förr.

En direktsänd streamad ceremoni ger möjlighet för många att delta

Något som många uppskattar är möjligheten att direktsända/streama ceremonin. Då kan de närmaste vara på plats, samtidigt som andra nära och kära följer begravningen via sin dator eller telefon. Att följa ceremonin tillsammans är en fin upplevelse och passar även den som bor på annan ort eller i ett annat land. Minnesstunden kan du planera redan nu, men ta lite längre fram. 

Möten under Corona

Vi träffas på det sätt som passar dig bäst. Våra kontor är fortsatt öppna, men vi önskar att du bokar en tid för mötet så att vi inte blir för många på kontoret samtidigt. Det går också bra att ringa eller träffas i ett videosamtal. 

Här nedan kan du läsa mer om begravningar och hur livestreaming fungerar. Du ser också hur vi förhåller oss till Covid-19. Dessutom finns artiklar som kan  ge extra stöd och hjälp.

Varmt välkommen!